Sluoksniuotos tešlos bandelė

Puff Pastry was invented in about 1645 by a French pastrycook's apprentice named Claudius Gele. At the end of his apprenticeship, Claudius wanted to bake a delicious loaf of bread for his sick father, who was prescribed a diet consisting of water, flour and butter. Claudius prepared a dough, packing the butter into it, kneading the dough out on the table, folding it, and repeating the procedure ten times, after which he moulded the dough into a loaf. The pastrycook, who had watched the procedure, advised Claudius against baking the loaf as he thought the butter would run out of it. Nevertheless, the loaf was put in the oven, and as the loaf baked, both the pastrycook and Claudius were more and more surprised at the shape and the unusual size it attained. Having finished his apprenticeship, Claudius left for Paris, where he found work at the Rosabau Patisserie. Here he completed his invention, which won the shop an enormous fortune and name. Claudius later went to Florence, where he worked in the Brothers Mosca's pastry shop. The brothers Mosca reaped the honour of having invented the Puff Pastry, although Claudius kept his secret to himself and always prepared his pastries in a locked room.

Atraskite susijusius produktus

Belcolade Selection Lait O3x5/G

Tikras belgiškas pieninis šokoladas, turintis ne mažiau kaip 35% kakavos sausųjų medžiagų. Monetų pavidale.

Mimetic

Naujos kartos specialieji riebalai, kurie suteikia galimybę sukurti aukščiausios kokybės kruasanus bei sluoksniuotos tešlos gaminius. Tikras tradicinis prancūziškos kruasano skonis!

Cremfil Ultim Chocolate

Belgiško šokolado kreminis įdaras saldiems duonos bei konditeriniams. Asortimente yra juodojo, pieninio, baltojo šokolado įdarai bei šokolado riešutų skonio įdarai.

Belcolade Selection Noir C501/J

Tikras belgiškas juodasis šokoladas monetų pavidale, turintis ne mažiau kaip 56% kakavos sausųjų medžiagų.

Belcolade Selection Blanc X605/G

Tikras belgiškas baltasis šokoladas monetų pavidale, turintis ne mažiau kaip 30% kakavos sviesto.

Puraser Industry

Paruoštas naudojimui varškės įdaras. Pritaikytas industrinei gamybai. Skirtas saldiems duonos ir konditerijos gaminiams - įvairių bandelių, pyragų, tortų gamybai.

Softgrain Multigrains

Įvairūs išbrinkinti grūdai (rugiai, kviečiai, spelta) bei sėklos (sezamai, saulėgrąžos, aguonos, rudieji linai, geltonieji linai) skystame ruginiame rauge.

Carat Coverlux Milk

Aukščiausios kokybės šviesus kakavinis glaistas skirtas konditerinių ir šokoladinių gaminių apliejimui bei dekoravimui. Švelnaus pieninio šokolado skonio, monetų pavidale.

Susidūrėte su problema?