Saldi bandelė

The Brioche Nanterre is the most classic French brioche, with a very soft and moist crumb structure and delicate butter notes. Brioche Nanterre was born in Paris during Catherine de Medicis’ time. Previously, brioches were baked everywhere in France but it was only in Paris that the brioche was made with yeast instead of sourdough. While standard Parisian brioches at that time had a typical round shape with a “head”, the traditional Brioche Nanterre is characterized by two rows of several dough balls. This brioche was very appreciated by Parisians and used to be found on Kings and Princes’ tables. Notably, Louis XV was keen on this brioche. Formerly consumed for big occasions, today the brioche has become one of the most common soft and sweet breads all across France.

Atraskite susijusius produktus

O-tentic Durum

Miltelių pavidalo aktyvus priedas duonos gaminiams, pagamintas raugo pagrindu, skirtas unikaliai, tipiškai Viduržemio regiono duonai iškepti. Pagal rekomenduojamą receptūrą reikia O-tentic Durum sumaišyti su miltais ir šiek tiek druskos bei į tešlą įpilti vandens. Patentuota technologija.

S500 CL

Universalus "švarios etikėtės" tešlos priedas skirtas kvietiniams duonos gaminiams. Suteikia gaminiams traškią plutelę bei ilgiau išlaiko šviežumą. Minkštuose duonos gaminiuose, minkštimas ilgiau išliks minkštas bei šviežias. S500 užtikrina tešlos stabilumą ir saugumą visuose gamybos etapuose.

Cremfil Ultim Chocolate

Belgiško šokolado kreminis įdaras saldiems duonos bei konditeriniams. Asortimente yra juodojo, pieninio, baltojo šokolado įdarai bei šokolado riešutų skonio įdarai.

Puraser Industry

Paruoštas naudojimui varškės įdaras. Pritaikytas industrinei gamybai. Skirtas saldiems duonos ir konditerijos gaminiams - įvairių bandelių, pyragų, tortų gamybai.

Softgrain Multigrains

Įvairūs išbrinkinti grūdai (rugiai, kviečiai, spelta) bei sėklos (sezamai, saulėgrąžos, aguonos, rudieji linai, geltonieji linai) skystame ruginiame rauge.

Cremfil Classic Lemon

Termostabilus citrinų skonio kreminis įdaras saldiems kvietiniams bei konditerijos gaminiams.

Mix Brioche

Mitelių pavidalo mišinys skirtas mielinių saldžių aromatingų bandelių, pyragų (pynučių, bobų) gamybai.

Carat Decorcrem White

Švelnaus baltojo šokolado skonio glaistas skirtas saldžių duonos, konditerinių ir šokolado gaminių apliejimui bei dekoravimui. Minkštos tekstūros.

Susidūrėte su problema?