Duonos Skonio Centras

center-for-bread-flavour-3
Puratos Duonos Skonio Centras yra Belgijoje. Tai vieta, kurioje susitinka specialistai ir klientai, čia jie daugiau sužino apie duonos skonį, jos fermentaciją, taip pat semiasi įkvėpimo kurti naujus produktus. Centre taip pat rengiami mokymai, kaip išskirti jūsų gaminius iš konkurentų ir kaip plėtoti verslą.

Susipažinkite su žavingu duonos fermentacijos pasauliu

Ar jūs pasirengę tapti tyrinėtojais? Atvykite ir sužinokite daugiau apie duonos skonio paslaptis, raskite įkvėpimą naujiems pojūčiams kurti, praplėskite savo fantazijų ribas, kurkite kepinius, kurie nustebins jūsų klientus, ir sužinokite, kaip padaryti produktus išskirtinius.

Kviečiame jus atvykti į „Puratos“ duonos skonio centrą ir sukurti savo pačių duoną. Mes tikimės, kad apsilankymas centre ir dalyvavimas įvairioje veikloje taps jūsų įkvėpimo ir motyvacijos ištakomis.

Kūrybingumas ir žinios

flavours solutions
Trumpam pamiršę savo verslą ir jo keliamą įtampą, pateksite į rūpestingas mūsų specialistų rankas. Jie pasidalins su jumis savo patirtimi ir žiniomis apie rinkoje vyraujančias jėgas, vartotojų tendencijas ir pasaulines įžvalgas. Daugelį metų „Puratos“ tiria, kaip vartotojai apskritai suvokia maisto, ypač duonos, skonius. Pasidalinsime šiomis žiniomis, papasakosime, kaip žmonės vertina ir kaip tokia informacija gali jums padėti patenkinti klientų poreikius ir netgi nuspėti ateities tendencijas. Kartu su mūsų ekspertais galėsite pasirinkti savo produktų tobulinimo kryptis.
Daugelį metų „Puratos“ tiria, kaip vartotojai apskritai suvokia maisto, ypač duonos, skonius.

Koncepcijos ruošimas

Kartu ištyrinėsime duonos fermentacijos įtaką skoniui ir tekstūrai, apžvelgsime „Sapore“ natūralių duonos skonių savybes.

Aptarsime įvairius duonos gamybos etapus, kurie yra svarbūs duonos skoniui ir tekstūrai, nepriklausomai nuo naudojamų technologijų (tiesioginė, sulėtinta, dalinio iškepimo, šaldyta) ir pagal tai, ar norite patobulinti šiuo metu gaminamus produktus, ar sukurti naujus. Galėsite išbandyti ir tobulinti naujas programas kartu su mūsų specialistais, kurti receptus, kuriuos pamėgs jūsų klientai. Mūsų specialistai įgyvendins jūsų idėjas kurdami produktų pavyzdžius modernioje kepykloje. Vadovaudamiesi savo jusliniais sugebėjimais, įvertinsime pavyzdžius ir tobulinsime juos, kol gautas rezultatas atitiks jūsų lūkesčius.
Kartu ištyrinėsime duonos fermentacijos įtaką skoniui ir tekstūrai

Susiję dokumentai