Karamelinis biskvitinis desertas

Kiekis
Sudedamosios dalys
Sviestas 400 g
Druska 3 g
Cukrus 150 g
Kiaušiniai 150 g
Miltai 650 g
Migdolų milteliai 100 g
Karamelinė vanilė
Granuliuotas cukrus 150 g
Gliukozės sirupas 50 g
Šviežias kremas 35% 300 g
Vanduo 40 g
Granuliuotas cukrus 20 g
Invertuotas cukraus sirupas 50 g
Sviestas 20 g
Kakavos sviestas 10 g
Cryst-o-fil įdaras
Cryst-o-fil Lait 500 g
Pralinor 100 g
Vanduo 25 g

Gaminimo eiga:

Pyragaitis:
  1. Sumaišykite sviestą, druską, cukrų ir kiaušinius.
  2. Išvoliokite gaminį sijotuose miltuose ir migdolų milteliuose.
  3. Tešlą palikite 1 valandai 4°C temperatūroje. Vėliau suformuokite 4 mm ir supjaustykite stačiakampius 1,5cm x 7,5cm.
  4. Sudėkite stačiakampius į paruoštą kepimo skardą ir kepkite 170°C temperatūroje. Prieš vartojimą laikykite sausoje vietoje.

    Karamelinė vanilė:
    1. Cukrų, gliukozės sirupą ir šviežią kremą kepkite keptuvėje 120°C temperatūroje.
    2. Atvėsinkite įdėdami į vidų sirupą padaryta iš: vandens, cukraus ir cukraus sirupo.
    3. Tuomet vėl kepkite 118°C temperatūroje ir įdėkite paprastą ir kakavos sviestą.

    Cryst-o-fil įdaras:
    1. 22-25°C temperatūroje išlydykite šokoladą, sudėkite kitus ingredientus ir maišykite iki vienalytės masės.
    2. Išspauskite įdarą ant stačiakampių ir palikite 1 valandai 12-18°C temperatūroje. Vėliau apliekite šokoladu.