Pyragaitis - tartaletė „Kokosas“

Gaminimo eiga:

Trapus pagrindas:
  1. Sujunkite visus ingredientus ir maišykite vidutiniu greičiu su mentine maišykle iki vienalytės masės.
  2. Iškočiokite 4 mm. storio lakštą ir kepkite tartaletes 200°C temperatūroje apie 20 minučių.

Trupininis sluoksnis:
  1. Carat Decor Cream Dark sumaišykite su trupiniais ir sudėkite į iškeptas tartaletes.

Kokosinė masė:
  1. Pieną užvirinkite su cukrumi ir užpilkite juo kokoso drožles. Palikite aušti.
  2. Vėliau sujunkite su vandenyje brinkinta ir ištirpinta želatina.
  3. Lengvai išplakite grietinėles ir jas sujunkite su kokoso drožlėmis.
  4. Masę dėkite ant trupininio sluoksnio į tartaletės vidų ir leiskite sustingti.

Juodojo šokolado kremas:
  1. Užvirinkite grietinėlę ir sujunkite su šokoladu, išbrinkinta, ištirpinta želatina, spiritu.
  2. Galiausiai sujunkite su lengvai plakta grietinėle.
  3. Kremą išspauskite į kupolo formos formeles. Į vidų įdėkite šaldytą formelėse Topfil spanguolių (Topfil Cranberry) įdarą.
  4. Ant viršaus uždėkite biskvito gabaliuką ir užšaldykite.

Šokoladinis biskvitas
  1. Maišykite visus ingredientus 4min vidutiniu greičiu mentine maišykle. 
  2. Paskirstykite masę 40x60cm skardoje. 
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 10-12 min. 
  4. Atšaldykite ir išspauskite biskvito diskus.

Spanguolių glajus:
  1. Pieną užvirinkite ir sujunkite su geliu ir Topfil spanguolių (Topfil Cranberry) įdaru.
  2. Sujunkite su ištirpinta želatina, dažais.
  3. Glazūruokite šaldytus pyragaičius.
  4. Temperatūra apie 35°C.