Sūrio pyragas „Ecuador“

Kiekis
Sudedamosios dalys
Tegral Patacrout 950 g
Sviestas arba margarinas 400 g
Kaiušiniai 100 g
Kakava 50 g
Trupiniai 140 g
Sviestas arba margarinas 85 g
Deli Cheesecake 750 g
Belcolade Origin Ecuador 71 180 g

Gaminimo eiga:

Trapus pusgaminis:
  1. Tegral Patacrout gerai sumaišykite su sviestu arba margarinu, kakavos milteliais bei kiaušiniais. Palaikykite šaldytuve.
  2. Iškočiokite maždaug 3mm storio lakštą, kepkite 15 min 200°C temperatūroje.

Trupiniai:
  1. Sutrupinkite iškepusį ir atšalusį pusgaminį ir sumaišykite su išlydytu sviestu/margarinu.
  2. Išklokite trupiniais riebalais išteptą kepimo formos dugną, tolygiai paskirstykite ir suspauskite su šaukštu.

Sūrio masė:
  1. Šiek tiek pašildykite 100 g Deli Cheesecake ir sumaišykite su ištirpintu Belcolade Origin Equador 71 šokoladu.
  2. Sumaišykite kartu su likusiu Deli Cheesecake ir palengva išmaišykite.
  3. Sudėkite sūrio masę ant trupinių pagrindo. Kepkite 1h 160 °C temperatūroje.
  4. Iškeptam pyragui leiskite visiškai atvėsti. Papuoškite kakava.

Apie receptą


Sudėtingumo lygis: