*Jei naudojamos sausos mielės, kiekį reikia dalinti iš 3.
Gaminimo eiga
Spiralinis maišymas
Sumaišytkite Puravita Pulses su vandeniu ir palikite 20 min pastovėti. Sudėkite mieles ir maišykite 6 minutes lėtai ir 5 minutes greitai.
Pabaigoje sudėkite saulėje džiovintus pomidorus.
Tešlos rauginimas:
28 °C temperatūroje, 30min
Svėrimas:
180g tešlos suapvalinkite ir dėkite į alyvuogių aliejumi išteptą formą.
Tarpinis kildinimas:
30 min.
Formavimas:
Suplokite pirštais
Galutinis tešlos rauginimas:
± 60 min. 30°C, 85% drėgnumas
Dekoravimas prieš kepimą:
Alyvuotais pirštais ant viršaus pridėkite priedų.
Siūlomi priedai: purpurinės bulvių skiltelės, juodosios alyvuogės ir veganiškas sūris
Naudojame slapukus siekdami pagerinti Jūsų patirtį mūsų svetainėje, atpažinti pasikartojančius apsilankymus bei vartotojo pasirinkimus, taip pat stebėti bei analizuoti srautą. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukus, taip pat ir jų išjungimo instrukciją, peržiūrėkite mūsų slapukų politiką. Paspausdami “Sutinku su visais slapukais” Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu.