Ne tik maisto sudėtis, bet ir maisto gamybos būdai daro įtaką žmonių sveikatai ir mūsų planetai. Sveikata ir gera savijauta nuo pat pradžių buvo "Puratos" mokslinių tyrimų ir plėtros pagrindas.
Mes siekiame sukurti naudingus maistinėmis medžiagomis produktus, išsaugant gerą skonį ir tekstūrą, nepakenkiant produkto kokybei ar saugumui. Mes nuolat tobuliname savo produktų asortimentą, kad būtume sveikesni. Mes padidinome vaisių, skaidų ir nesmulkintų grūdų kiekį savo produktuose. Taip pat savo produktuose stengiamės sumažinti druskos, tam tikrų riebalų ir cukraus kiekį.
"Puratos" patentuota tyrimų programa „Taste Tomorrow“ suteikia galimybę gauti įžvalgų apie pasaulinį ir vietinį vartotojų elgesį, požiūrį ir pasirinkimus. Atsižvelgdami į tai, siūlome atitinkamą produktų asortimentą, stengiamės patenkinti vartotojų poreikius dėl skaidrumo arba augalinės kilmės alternatyvų.
Atraskite visą sveikatos ir geros savijautos asortimentą!
Didiname grūdų ir sėklų kiekį savo produktuose, skatiname naudoti viso grūdo versijas. Tai paskatina kepinių, kuriuose yra daug grūdų, nesmulkintų grūdų ir sėklų, vartojimą ir padeda vartotojams visame pasaulyje pasiekti rekomenduojamą paros skaidulų normą.
„Puratos“ padeda sumažinti cukraus suvartojimą, naudodama vis mažiau cukraus savo produktuose. Mes pertvarkome esamus receptus, siekdami sumažinti cukraus kiekį mažiausiai 3%. Bet koks cukraus pašalinimo, mažinimo ir (arba) pakeitimo veiksmas neturėtų pakenkti nei produktų skoniui, nei tekstūrai
Kur tik įmanoma, padidiname vaisių kiekį įdaruose.
Mes siekiame pašalinti arba sumažinti riebalus, ypač prastos maistinės kokybės, arba pakeisti juos geros maistinės kokybės riebalais. Taip pat daug dėmesio skiriame transriebalų rūgščių pašalinimui ir jų pakeitimui sveikesniais riebalais.
Siūlome sprendimus, kaip sumažinti druskos kiekį kepiniuose ir taip padėti vartotojams laikytis 5 g druskos per dieną (pagal Pasaulio sveikatos organizacijos rekomendaciją).
Vis daugiau vartotojų nori sumažinti priedų, dirbtinių dažiklių ir kvapiųjų medžiagų, kiekį. „Puratos“ siūlo ir švaresnės etiketės alternatyvas, leidžiančias pateikti trumpesnį, aiškesnį ir švaresnį gatavų produktų ingredientų sąrašą.
Siekdama patenkinti didėjantį natūralesnių produktų poreikį, Puratos, kai tik įmanoma, siūlo ekologišką alternatyvą, nepakenkiant skoniui, tekstūrai ir bendram funkcionalumui.
Kadangi vis daugiau žmonių yra linkę vengti glitimo savo mityboje, Puratos, kai tik gali, siūlo subalansuotus produktus be glitimo, nepakenkiant skoniui ir tekstūrai.
Mes prisidedame prie geresnės planetos, siūlydami augalinės kilmės alternatyvas, kurių skonis, tekstūra ir funkcionalumas yra kuo artimesni tradiciniams produktams.
Ryšys tarp žarnyno sveikatos ir bendros sveikatos yra visiems gerai žinomas. Sveikas žarnynas teigiamai veikia fizinę ir psichinę žmogaus sveikatą. „Puratos" savo asortimente turi produktų, kurie sudėtyje turi tam tikrų rūšių skaidulų ir gali palaikyti sveiką žarnyno būklę.