Ne tik maisto sudėtis, bet ir maisto gamybos būdai daro įtaką žmonių sveikatai ir mūsų planetai. Sveikata ir gera savijauta nuo pat pradžių buvo "Puratos" mokslinių tyrimų ir plėtros pagrindas.
Mes siekiame sukurti naudingus maistinėmis medžiagomis produktus, išsaugant gerą skonį ir tekstūrą, nepakenkiant produkto kokybei ar saugumui. Mes nuolat tobuliname savo produktų asortimentą, kad būtume sveikesni. Mes padidinome vaisių, skaidų ir nesmulkintų grūdų kiekį savo produktuose. Taip pat savo produktuose stengiamės sumažinti druskos, tam tikrų riebalų ir cukraus kiekį.
"Puratos" patentuota tyrimų programa „Taste Tomorrow“ suteikia galimybę gauti įžvalgų apie pasaulinį ir vietinį vartotojų elgesį, požiūrį ir pasirinkimus. Atsižvelgdami į tai, siūlome atitinkamą produktų asortimentą, stengiamės patenkinti vartotojų poreikius dėl skaidrumo arba augalinės kilmės alternatyvų.
Atraskite visą sveikatos ir geros savijautos asortimentą!
Clear and transparent information.
Improved nutritional profiles by reducing sugar, fat and salt and increasing fiber, protein and fruit.
Enabling diverse food choices including plant-based and flexitarian options.
Bringing gut-friendly ingredients to daily nutrition.
Adressing the dietary needs of diverse groups.
Let's create a healthier future together!
Health & Well-Being has always been a priority at Puratos. Already back in the 1920s, we created Pura-Malté, a bread mix with toasted wheat germ, malt, and bran. Healthy, tasty, and easily digestible, Pura-Malté was a breakthrough in the market.