TASTE TOMORROW: NAUJAUSIOS ĮŽVALGOS, KURIOS ĮKVEPIA NAUJOVĖMS

20 birž. 2022

Taste Tomorrow

Šiandien sparčiai besivystančioje maisto pramonėje kuriant naujus produktus labai  svarbu suprasti vartotojus. „Puratos“ didžiuojasi būdama viso to dalis . Mes siekiame sujungti ilgametę patirtį su naujovėmis ir tendencijomis, kad maisto ateitis taptų realybe šiandien. Štai kodėl daugiau nei prieš 10 metų sukūrėme savo vartotojų tyrimų iniciatyvą -"Taste Tomorrow". 

Taste Tomorrow yra didžiausia pasaulyje ekosistema, skirta suprasti vartotojus. Stebėdami vietinį ir pasaulinį vartotojų elgesį, požiūrį ir pasirinkimus, galime  atrasti vertingų ir išsamių įžvalgų. Tai leidžia mums sekti tendencijų raidą ir atskleisti naujas.

Taigi, kaip mes gauname šias vertingas įžvalgas ir kaip jos gali suteikti mūsų klientams daugiau galimybių? Pasigilinkime į nuostabų „Taste Tomorrow“ pasaulį.

Pagrindiniai vartotojų įžvalgų elementai

Galime išskirti tris pagrindinius reikšmingus vartotojų įžvalgų elementus. Naudodami Taste Tomorrow analizuojame tendencijas trimis lygmenimis bei  ryšius tarp jų.

 

  • Pradedame nuo tendencijos signalų -  trumpalaikės, greitai judančios pokyčių išraiškos.  Naudojame semantinę AI technologiją:  interpretuojame socialinės žiniasklaidos pokalbius ir ieškome duomenų realiuoju laiku 9 skirtingomis kalbomis.
  • Semantinis dirbtinis intelektas atlieka puikų darbą klojant pamatus ir padedant išryškinti paslėptus sluoksnius, kurių žmogaus akis dažnai nemato. Tačiau žmonės vis dar yra būtini, kai reikia aiškinti tikrąją šių tendencijų signalų prasmę ir kontekstą. Sujungę naujausias skaitmenines technologijas ir vartotojų apklausų atliktų daugiau nei 44 šalyse rezultatus, mūsų ekspertai gali paversti šias įžvalgas tendencijomis.
  • Kai kurios vidutinės trukmės tendencijos peraugs į nusistovėjusias, kurios išliks aktualios keletą metų. „Puratos“ nustatė aštuonis nusistovėjusius ilgalaikius maisto ypatumus: skonį,  sveikatą, šviežumą, meistriškumą, patogumą, rinkos pokyčius, skaidrumą ir sąmoningą vartojimą.  Nors tendencijos yra skirtingų formų ir ciklų, tvaraus maisto žingsniai yra pagrįsti kultūriniais reiškiniais ir socialiniais judėjimais, kurie išlieka aktualūs ilgą laiką.

Ši sistema suteikia mums idealų analitinį modelį, leidžiantį prognozuoti ir interpretuoti tendencijas bei atrasti  svarbių įžvalgų, leidžiančių nustatyti trumpalaikes, vidutinės trukmės ir ilgalaikes naujovių galimybes.

Keliaujam žingsniu toliau..

Nuspėti ateitį nėra lengva, tai gali būti pats sunkiausias darbas. Taste Tomorrow yra unikalus ir įžvalgus įrankis kepėjams, konditerijos ir šokolado gamintojams, leidžiantis jiems būti arčiau klientų. Surinkti duomenys padeda mums atrasti pasaulinę maisto pramonės perspektyvą šiandien ir numatyti, kur ji gali pakrypti rytoj. 

 

„Puratos“ savo sėkmę vertina klientų sėkme. „Taste Tomorrow“ mums leidžia viso pasaulio maisto kultūrų patirtį paversti naujomis galimybėmis.

Norite sužinoti daugiau? Sužinokite daugiau apie „Taste Tomorrow“ ir atraskite šiandien naujas  galimybes.