Kiekvienas konditerijos gaminys turi savo istoriją

Vartotojai labiau nei bet kada trokšta autentiškų, gardžių konditerijos gaminių, praturtintų jaudinančiu skoniu bei tekstūra. 

Tuo pačiu, kaip rodo mūsų „Taste Tomorrow“ tyrimas, vartotojai vis labiau domisi savo maisto istorijomis bei jo poveikiu jų sveikatai ir planetai. 

Atsižvelgdami į šiuos veiksnius, kartu su jumis norėtume iš naujo atrasti konditerijos gaminius. Mūsų tikslas: padėti jums geriau išpildyti savo klientų norus.

 

GERIAUSIA KLASIKA

Nuo ko reikėtų pradėti iš naujo atrasti konditeriją? Pageidautina nuo konditerijos klasikos, vertinamos ir pamėgiamos vartotojų visame pasaulyje

Remiantis 2021 m. atliktos „Taste Tomorrow“ apklausos duomenimis, net 79% dalyvių iš Europos mėgsta tradicinius skonius. Kiekviena šalis turi savo klasikinius skonius, o kai kurie iš jų yra populiarūs kaimyninėse šalyse ar net visame pasaulyje, pavyzdžiui, citrinų morenginis pyragas, eklerai ar Brownie.

„Puratos“ nori išsaugoti šių ir daugelio kitų – nesenstančios konditerijos klasikos– istoriją, paveldą ir tradicijas.

BŪKITE KŪRYBINGI

Naudodami kūrybingas klasikos interpretacijas galite sukurti įdomių istorijų. Žaiskite su skirtingais skoniais, kurkite įdomius derinius, naudokite naują tekstūrą ir suteikite savo klasikai originalumo. Išlaisvinkite savo kūrybiškumą!

Vartotojai gali būti labiau pasirengę eksperimentuoti, nei manote: mūsų 2021 m. „Taste Tomorrow“ tyrime 59 % apklaustų vartotojų Europoje pareiškė norą išbandyti naują skonį ar neįprastų skonių derinį.

Pasinaudokite mūsų asortimentu, kuris padės įgyvendinti jūsų idėjas! 

SVEIKIAU

Vartotojai dabar kur kas geriau žino apie nesaikingo cukraus ar riebių ingredientų vartojimo poveikį. Laimei, yra daug galimybių panaudoti vaizduotę ir kūrybiškumą.

  • Naudokite daugiau vaisių. Klasikiniuose receptuose, kuriuose nėra vaisių, įdėkite vaisių įdaro. O tuose, kurie savyje turi vaisių, padidinkite jų kiekį naudodami vieną iš mūsų vaisių įdarų, praturtintų 60% ir daugiau vaisių.
  • Naudokite daugiau grūdų. Su mūsų daigintais grūdais galite pagerinti savo klasikinio recepto maistinę vertę nepakenkiant skoniui ar tekstūrai.
  • Aiški etiketė. Vartotojai vis daugiau dėmesio skiria produkto sudedamosioms dalims. Jiems labiau patinka trumpos, švarios ir aiškios etiketės su natūraliais ingredientais. Jie vertina sudedamasias dalis, kurias jie žino ir supranta.
  • Mažinkite cukraus kiekį. Kodėl gi neišmėginus mūsų asortimento su sumažintu jo kiekiu, kuriame cukrus pakeičiamas sveikesnėmis alternatyvomis.

GERIAU PLANETAI

Tvarumas tapo pagrindu vartotojų pirkimo sprendimuose, nes jų siekis palikti geresnį pasaulį dabarties ir ateities kartoms.

Ar esate pasiruošę savo klasikinį konditerijos gaminį padaryti tvaresniu?

•Vienas iš būdų - pereiti prie augalinių pyragų mišinių, įdarų, šokolado ir dekorų. Augalinis maistas tapo didžiausia maisto tendencija – 64 % vartotojų (palyginti su 32 % 2018 m.) tiki, kad augalinis maistas yra naudingas jų pačių ir planetos sveikatai.

•Kitas būdas – užtikrinti, kad žaliavos ir ingredientai būtų gaunami tvariau. Kruopščiai atrinkti ir įsigyti ingredientai: vietinis tiekimas, skaidri tiekimo grandinė, pripažinti sertifikatai, (pvz., RSPO  RFA)ir Cacao-Trace šokoladas, užtikrinantis geresnę kakavos augintojų gyvenimo kokybę, o pagrindinis dėmesys skiriamas puikaus skonio šokoladui, kurį vertina šokolado mėgėjai visame pasaulyje.

Pageidaujate daugiau informacijos? Prašome susisiekti su mumis!