Daugiagrūdė - viso grūdo miltų duona

Daugiagrūdė duona ruošiama iš vienos ar kelių grūdų rūšių. Be kitų grūdų naudojami miežiai, linas, soros, kviečiai ir nesijoti kvietiniai miltai. Ruošiant kai kurių rūšių duoną naudojamos valgomos sėklos, tokios kaip sėmenys, bolivinės balandos, moliūgo ar saulėgrąžų sėklos. Gali būti kepama net ir septynių ar devynių grūdų duona. Ruošiant daugiagrūdę duoną naudojami sveiki, neapdoroti grūdai.

Rupi arba nesijotų miltų duona – tai duona, pagaminta iš viso grūdo kvietinių miltų (žr. nesijoti kvietiniai miltai ir visas grūdas).

Atraskite susijusius produktus

O-tentic Durum

Miltelių pavidalo aktyvus priedas duonos gaminiams, pagamintas raugo pagrindu, skirtas unikaliai, tipiškai Viduržemio regiono duonai iškepti. Pagal rekomenduojamą receptūrą reikia O-tentic Durum sumaišyti su miltais ir šiek tiek druskos bei į tešlą įpilti vandens. Patentuota technologija.

S500 CL

Universalus "švarios etikėtės" tešlos priedas skirtas kvietiniams duonos gaminiams. Suteikia gaminiams traškią plutelę bei ilgiau išlaiko šviežumą. Minkštuose duonos gaminiuose, minkštimas ilgiau išliks minkštas bei šviežias. S500 užtikrina tešlos stabilumą ir saugumą visuose gamybos etapuose.

Tigris Blue

Universalus tešlos priedas skirtas ilgesniam duonos gaminių šviežumui. Tinka kvietiniams mieliniams duonos gaminiams, kuriems būdinga traški plutelė.

Olix

Paruošta naudoti riebalinė emulsija skardoms bei kepimo formoms.

Softgrain Multigrains

Įvairūs išbrinkinti grūdai (rugiai, kviečiai, spelta) bei sėklos (sezamai, saulėgrąžos, aguonos, rudieji linai, geltonieji linai) skystame ruginiame rauge.

Sprouted Rye

Specialia technologija brinkinti ir daiginti pilno grūdo rugiai skirti įvairiems duonos gaminiams - ruginių, kvietinių ir kitų miltų - sumuštinių duonai, batonams, bagetėms, bandelėms ir pan.

Soft'r Alpaga A+

Miltelių pavidalo tešlos priedas skirtas kvietiniams mieliniams duonos gaminiams, kuriems būtina minkšta plutelė bei minkštimas ir reikalingas ilgesnis galiojimo laikas.

Sapore Rigoletto

Miltelių pavidalo tipiškas kvietinis raugas ruginiams ir kvietiniams duonos gaminaims, suteikiantis paskrudintos duonos skonį bei aromatą. Būtina mažiausiai 1h fermentacija.

Susidūrėte su problema?