Pakaitinkite aliejų ir vandenį, įdėkite rozmarino ir palikite 30min. pastovėti.
Sumaišykite visus pyrago ingredientus, išskyrus abrikosų įdarą Topfil Apricot.
Maišykite 4min vidutiniu greičiu.
150g tešlos išklokite į pyrago formą. Ant viršaus tolygiai paskleiskite 50g abrikosų įdarą Topfil Apricot ir uždėkite dar viena sluoksnį 150g pyrago tešlos.
Pabarstykite praline ant pyrago viršaus.
Kepkita 40min. 170°C temperatūroje.
Pabarstykite netirpia cukraus pudra.
Susipažinti
Susijusios receptūros
Pasirinkti pakuotę
Pridėta į krepšelį
Produktas Įdėta į krepšelį
Sveiki užsukę į Puratos
Mūsų svetainė naudoja slapukus
Naudojame slapukus siekdami pagerinti Jūsų patirtį mūsų svetainėje, atpažinti pasikartojančius apsilankymus bei vartotojo pasirinkimus, taip pat stebėti bei analizuoti srautą. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukus, taip pat ir jų išjungimo instrukciją, peržiūrėkite mūsų slapukų politiką. Paspausdami “Sutinku su visais slapukais” Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu.