Egzotinis desertas

Kiekis
Biskvitas
Kiaušinio baltymai 1140 g
Cukrus 760 g
Migdolų miltai 880 g
Cukraus pudra 880 g
Miltai 240 g
Tarkuota citrinos žievelė 6 g
Kepimo milteliai 40 g
Egzotinis įdaras
Topfil Mango 50% 1500 g
Pasiflorų tyrė Starfruit Passion Fruit 160 g
Želatina 15 g
Vanduo 50 g
Vanilės - žaliosios citrinos musas
Plakta grietinėle (35%) 385 g.
Plaktos grietinėlės standiklis 100 g
Vanduo 100 g
Vanilės ankštis 100 g
Tarkuota žaliosios citrinos žievelė 2 g
Kokosiniai papuošimai
Sviestas 600 g
Cukrus 300 g
Druska 6 g
Miltai 540 g
Migodlų miltai 300 g
Kokosų miltai 300 g
Kokosų dribsniai 300 g
Belcolade Selection Blanc X605/G 75 g
Belcolade kakavos sviestas 75 g

Gaminimo eiga

Egzotinis desertas

Biskvitas
  1. Sumaišykite migdolų miltus, miltelinį cukrų, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus.
  2. Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi, kol gausite standžią putą.
  3. Į miltų mišinį švelniai įmaišykite kiaušinio baltymus.
  4. Kepkite 2 biskvitus 40 x 60 cm, 190° C temperatūroje apie 12 minučių.

Egzotinis įdaras
  1. Ištirpinkite želatiną.
  2. Sumaišykite Topfil Mango ir pasiflorų tyrę.
  3. Į mangų bei pasiflorų mišinį įpilkite ištirpintą želatiną.

Vanilės - žaliosios citrinos musas
  1. Palikite 320 g plaktos grietinėlės su vanilės ankštimis ir tarkuota žaliosios citrinos žievele per naktį.
  2. Lengvai plaktą grietinėlę sumaišykite su greitinėlės stabilizatoriumi.

Kokosiniai papuošimai
  1. Sumaišykite visus ingredientus išskyrus šokoladą ir kakavos sviestą, kol gausite vienalytę masę.
  2. Paskirstykite gautą masę ant skardos.
  3. Kepkite 160° C temperatūroje apie 15 minučių. Palikite atvėsti.
  4. Sumaišykite ištirpintą baltą šokoladą Belcolade Selection White ir kakavos sviestą Belcolade.
  5. Suformuokite lazdelių formos papuošimus.
  6. Desertą formuokite taurėje sluoksniuojant savo nuožiūra.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis:  

Atrasti

Susijusios receptūros