Egzotinis desertas

Gaminimo eiga

Egzotinis desertas

Biskvitas
  1. Sumaišykite migdolų miltus, miltelinį cukrų, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus.
  2. Kiaušinių baltymus išplakite su cukrumi, kol gausite standžią putą.
  3. Į miltų mišinį švelniai įmaišykite kiaušinio baltymus.
  4. Kepkite 2 biskvitus 40 x 60 cm, 190° C temperatūroje apie 12 minučių.

Egzotinis įdaras
  1. Ištirpinkite želatiną.
  2. Sumaišykite Topfil Mango ir pasiflorų tyrę.
  3. Į mangų bei pasiflorų mišinį įpilkite ištirpintą želatiną.

Vanilės - žaliosios citrinos musas
  1. Palikite 320 g plaktos grietinėlės su vanilės ankštimis ir tarkuota žaliosios citrinos žievele per naktį.
  2. Lengvai plaktą grietinėlę sumaišykite su greitinėlės stabilizatoriumi.

Kokosiniai papuošimai
  1. Sumaišykite visus ingredientus išskyrus šokoladą ir kakavos sviestą, kol gausite vienalytę masę.
  2. Paskirstykite gautą masę ant skardos.
  3. Kepkite 160° C temperatūroje apie 15 minučių. Palikite atvėsti.
  4. Sumaišykite ištirpintą baltą šokoladą Belcolade Selection White ir kakavos sviestą Belcolade.
  5. Suformuokite lazdelių formos papuošimus.
  6. Desertą formuokite taurėje sluoksniuojant savo nuožiūra.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis:  

Susipažinti

Susijusios receptūros