Karamelinis biskvitinis desertas

Gaminimo eiga:

Pyragaitis:
  1. Sumaišykite sviestą, druską, cukrų ir kiaušinius.
  2. Išvoliokite gaminį sijotuose miltuose ir migdolų milteliuose.
  3. Tešlą palikite 1 valandai 4°C temperatūroje. Vėliau suformuokite 4 mm ir supjaustykite stačiakampius 1,5cm x 7,5cm.
  4. Sudėkite stačiakampius į paruoštą kepimo skardą ir kepkite 170°C temperatūroje. Prieš vartojimą laikykite sausoje vietoje.

    Karamelinė vanilė:
    1. Cukrų, gliukozės sirupą ir šviežią kremą kepkite keptuvėje 120°C temperatūroje.
    2. Atvėsinkite įdėdami į vidų sirupą padaryta iš: vandens, cukraus ir cukraus sirupo.
    3. Tuomet vėl kepkite 118°C temperatūroje ir įdėkite paprastą ir kakavos sviestą.

    Cryst-o-fil įdaras:
    1. 22-25°C temperatūroje išlydykite šokoladą, sudėkite kitus ingredientus ir maišykite iki vienalytės masės.
    2. Išspauskite įdarą ant stačiakampių ir palikite 1 valandai 12-18°C temperatūroje. Vėliau apliekite šokoladu.

    Susipažinti

    Susijusios receptūros