Kuršėnų vyniotinis

KOMPOZICIJA

Receptūra 25 gabaliukams

1. Biskvitas

2. Varškės sūrio kremas

3. Papuošimas

 

 

INGREDIENTAI

DARBO EIGA

Biskvitas

Maišykite visus  ingredientus  vidutiniu greičiu  5 - 10 min. Paskirstykite tešlą 60x40cm skardoje. Kepkite  180°C  20-25 min

Kremas

Pašildykite  iki 24-26°C ir suminkštinkite balto belgiško šokolado įdarą Cryst-o-fil Blanc . Įdekite Puratos Puraser-Sūrio įdarą ir išplakite iki norimo tūrio. Kremą paskirstykite virš biskvito sluoksnio. Susukite, kad gautumėte 60 cm vyniotinį, atvėsinkite ir supjaustykite gabalėliais.

Papuošimas

Pabarstykite cukraus pudra.

Susipažinti

Susijusios receptūros