Receptūra 4 mažiems vyniotiniams
1. Biskvitas
2. Kremo-uogų įdaras
3. Dekoravimas
Biskvitas
Maišykite visus ingredientus vidutiniu greičiu 5 - 10 min. Paskirstykite tešlą 60x40cm skardoje. Kepkite 180°C 20-25 min. Perpjaukite išilgai per pusę.
Kremas
Pašildykite iki 24-26°C ir suminkštinkite balto belgiško šokolado įdarą Cryst-o-fil Blanc . Įdekite Puratos Puraser-Sūrio įdarą ir išplakite iki norimo tūrio. Kremą paskirstykite virš biskvito sluoksnio, virš jo paskirstykite Topfil Wild Cranberry 60% Susukite, kad gautumėte 60 cm vyniotinį, atvėsinkite ir supjaustykite 7 cm ilgio gabalėliais.
Papuošimas
Ant viršaus per 5 mm angą konditerinio maišo pagalba uždėkite vingiuotą Whippak juostelę ir papuoškite šviežiomis uogomis, apiberkite liofilizuotų uogų gabaliukais.