Kuršėnų vyniotinis. Kūrybinga versija

KOMPOZICIJA

Receptūra 10  gabaliukų

1. Biskvitas

2.Varškės sūrio kremas

3. Dekoravimas

 

 

INGREDIENTAI

DARBO EIGA

Biskvitas

Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Likusius ingredientus sumaišykite, kad gautumėte vienalytę tešlą. Sudėkite išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite. Tešlą paskleiskite ant 60x40 cm kepimo skardos. Kepkite 180°C 8-10 min. 

Kremas

Pašildykite  iki 24-26°C ir suminkštinkite baltą belgišką šokoladą. Įdekite Puratos Puraser-Sūrio įdarą ir išplakite iki norimo tūrio. Kremą paskirstykite virš biskvito sluoksnio. Susukite, kad gautumėte 60 cm vyniotinį, atvėsinkite ir supjaustykite 7 cm ilgio  gabalėliais. 

Dekoravimas

Panardinkite ritinėlio gabaliukus į pašildytą Pralicrac Chocolate CT. Ant viršaus uždėkite  Whippak bokštelį ir papuoškite Pralicrac šokolado įdaru.

Susipažinti

Susijusios receptūros