Receptūra 10 gabaliukų
1. Biskvitas 2.Varškės sūrio kremas 3. Dekoravimas |
|
|
Biskvitas
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų. Likusius ingredientus sumaišykite, kad gautumėte vienalytę tešlą. Sudėkite išplaktus baltymus ir atsargiai išmaišykite. Tešlą paskleiskite ant 60x40 cm kepimo skardos. Kepkite 180°C 8-10 min.
Kremas
Pašildykite iki 24-26°C ir suminkštinkite baltą belgišką šokoladą. Įdekite Puratos Puraser-Sūrio įdarą ir išplakite iki norimo tūrio. Kremą paskirstykite virš biskvito sluoksnio. Susukite, kad gautumėte 60 cm vyniotinį, atvėsinkite ir supjaustykite 7 cm ilgio gabalėliais.
Dekoravimas
Panardinkite ritinėlio gabaliukus į pašildytą Pralicrac Chocolate CT. Ant viršaus uždėkite Whippak bokštelį ir papuoškite Pralicrac šokolado įdaru.