Receptūra 20 mažų vyniotinių
1. Kakavinis biskvitas 2. Varškės sūrio ir balto šokolado kremas 3. Dekoravimas |
|
|
Kakavinis biskvitas
Maišykite visus ingridientus vidutiniu greičiu 5 - 10 min. Paskirstykite tešlą 40x60cm skardoje. Kepkite 180°C 20-25 min.
Kremas
Pašildykite iki 24-26°C ir suminkštinkite baltą belgišką šokoladą. Įdekite Puratos Puraser-Sūrio įdarą ir išplakite iki norimo tūrio. Kremą paskirstykite virš biskvito sluoksnio. Susukite, kad gautumėte 60 cm vyniotinį, atvėsinkite ir supjaustykite 7 cm ilgio gabalėliais.
Dekoravimas
Ant viršaus uždėkite kelis kremo taškelius ir papuoškite Belcolade Lait Selection šokolado drožlemis bei pabarstykite Belcolade kakavos milteliais.