Kuršėnų vyniotinis. Tvaresnė versija

KOMPOZICIJA

Receptūra 20 mažų vyniotinių

1. Kakavinis biskvitas

2. Varškės sūrio ir balto šokolado  kremas

3. Dekoravimas

 

 

INGREDIENTAI

DARBO EIGA

Kakavinis biskvitas

Maišykite visus  ingridientus  vidutiniu greičiu  5 - 10 min. Paskirstykite tešlą 40x60cm skardoje. Kepkite  180°C  20-25 min.

Kremas

Pašildykite  iki 24-26°C ir suminkštinkite baltą belgišką šokoladą. Įdekite Puratos Puraser-Sūrio įdarą ir išplakite iki norimo tūrio. Kremą paskirstykite virš biskvito sluoksnio. Susukite, kad gautumėte 60 cm vyniotinį, atvėsinkite ir supjaustykite 7 cm ilgio  gabalėliais. 

Dekoravimas

 Ant viršaus uždėkite kelis kremo taškelius ir papuoškite Belcolade Lait Selection šokolado drožlemis bei pabarstykite Belcolade kakavos milteliais.

Susipažinti

Susijusios receptūros