Biskvitiniai rutuliukai šokolade

Kiekis
Kreminiai saldainiai
Tegral Satin Cream Cake Toffee 1000 g
Vanduo 225 g
Kiaušiniai 350 g
Aliejus 300 g
Tamsūs saldainiai
Tegral Dark Moist Cake 1000 g
Vanduo 200 g
Kaiušiniai 400 g
Aliejus 400 g
Belcolade Selection Lait O3x5/G
Belcolade Selection Noir C501/J

Gaminimo eiga:

Kreminiai arba tamsūs drėgni saldainiai
  1. Sudėkite visus ingredientus į maišytuvą ir maišykite iki vientisos masės.
  2. Suformuokite masę į rutuliukus ir dėkite kepti.
  3. Kepkite 180°C temperatūroje 10 minučių.
  4. Apliekite iškeptus pyragaičius šokoladu dviem sluoksniais.

Apie receptą


Sudėtingumo lygis: