Maišykite visus komponentus su mente vidutiniu greičiu iki vienalytės masės.
Iškočiokite 3mm storio lakštus ir suformuokite krepšelius ar tartaletes(išspauskite blynelius ir supjaustykite tešlą juostelėmis apie 2cm(norimo aukščio)).
Kepkite 170°C temperatūroje apie 10-14 minučių.
Vyšnių Įdaras
Vyšnių įdarą blenderiuokite su kepintais migdolo riešutais.
Kakavinis kremas
Pieną ir grietinėlę kaitinkite iki 85°C, įveskite kiaušinių trynius.
Vėl užkaitinkite iki 85°C ir pilkite ant glajaus monetų ir standiklio.
Blenderiuokite iki vienalytės konsistencijos.
Karamelizuoti riešutai
Cukrų ir vandenį kaitinkite iki 118°C, įdėkite kepintus riešutus ir maišant kaitinkite iki birios tekstūros, pabaigoje įveskite sviestą.
Formavimas ir puošimas
Į tartaletę įpilkite vyšnių įdarą, vėliau kakavinį kremą ir palikite sustingti.
Dekoruokite tartaletę glajaus diskais ir karameliniais riešutais.
Naudojame slapukus siekdami pagerinti Jūsų patirtį mūsų svetainėje, atpažinti pasikartojančius apsilankymus bei vartotojo pasirinkimus, taip pat stebėti bei analizuoti srautą. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukus, taip pat ir jų išjungimo instrukciją, peržiūrėkite mūsų slapukų politiką. Paspausdami “Sutinku su visais slapukais” Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu.