Tartaletė su vyšniomis

Kiekis
Trapios tešlos krepšelis
Tegral Kruche 450 g
Kiaušiniai 50 g
Mimetic 200 g
Kakavos milteliai 50 g
Vyšnių įdaras
Topfil Cherry 70% 200 g
Migdolai 40 g
Kakavinis kremas
Whippak 125 g
Pienas 125 g
Kiaušinių tryniai 50 g
Standiklis Bavarois Neutral 125 g
Carat Coverlux Dark 125 g
Karamelizuoti riešutai
Kepinti riešutai 125 g
Cukrus 85 g
Vanduo 15 g
Sviestas 5 g
Papuošimas
Carat Coverlux Dark 80 g

Gaminimo eiga:

Trapios tešlos krepšelis
  1. Maišykite visus komponentus su mente vidutiniu greičiu iki vienalytės masės.
  2. Iškočiokite 3mm storio lakštus ir suformuokite krepšelius ar tartaletes(išspauskite blynelius ir supjaustykite tešlą juostelėmis apie 2cm(norimo aukščio)).
  3. Kepkite 170°C temperatūroje apie 10-14 minučių.

Vyšnių Įdaras
    Vyšnių įdarą blenderiuokite su kepintais migdolo riešutais.

Kakavinis kremas
  1. Pieną ir grietinėlę kaitinkite iki 85°C, įveskite kiaušinių trynius.
  2. Vėl užkaitinkite iki 85°C ir pilkite ant glajaus monetų ir standiklio.
  3. Blenderiuokite iki vienalytės konsistencijos.

Karamelizuoti riešutai
    Cukrų ir vandenį kaitinkite iki 118°C, įdėkite kepintus riešutus ir maišant kaitinkite iki birios tekstūros, pabaigoje įveskite sviestą.

    Formavimas ir puošimas
    1. Į tartaletę įpilkite vyšnių įdarą, vėliau kakavinį kremą ir palikite sustingti.
    2. Dekoruokite tartaletę glajaus diskais ir karameliniais riešutais.

    Apie receptą


    Sudėtingumo lygis: