Maišykite visus ingredientus 4minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle, o išmaišius paskirstykite masę.
Kepkite 180°C temperatūroje apie 12-14 minučių.
Atšaldykite ir išspauskite apvalius kupolo skersmens gabaliukus.
Trapi tešla
Sujunkite visus ingredientus ir maišykite vidutiniu greičiu su mentine maišykle iki vienalytės masės.
Iškočiokite 4,5mm storio lakštą ir iš jo suformuokite 1cm didesnius padukus kupoliukams.
Kepkite 200°C temperatūroje apie 16minučių.
Atšaldykite ir sutepkite su Carat Décor Cream White.
Šokoladinis sūrio kremas
Užvirkite grietinėlę ir sujunkite su šokoladu, išbrinkinta, ištirpinta želatina.
Galiausiai sujunkite su lengvai plakta grietinėle.
Kremą išspauskite į kupolo formos formeles. Į vidų įdėkite Deli citrininį įdarą ir šaldytas avietes. Ant viršaus uždėkite biskvito gabaliuką ir užšaldykite.
Citrininis glajus
Užvirinkite pieną, sujunkite jį su Puratos Silk ir išbrinkinta, ištirpinta želatina.
Blenderiuokite, kad neliktų oro burbulų.
Apipilkite juo kupolus, dekoruokite su šokolado spirale. Perkelkite kupolą ant trapaus pagrindo, dekoruokite su musli trupiniais.
Naudojame slapukus siekdami pagerinti Jūsų patirtį mūsų svetainėje, atpažinti pasikartojančius apsilankymus bei vartotojo pasirinkimus, taip pat stebėti bei analizuoti srautą. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukus, taip pat ir jų išjungimo instrukciją, peržiūrėkite mūsų slapukų politiką. Paspausdami “Sutinku su visais slapukais” Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu.