Šokoladinis sūrio desertas

Gaminimo eiga:

Puratos Tegral Satin Belgian Chocolate:
  1. Maišykite visus ingredientus 4minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle, o išmaišius paskirstykite masę.
  2. Kepkite 180°C temperatūroje apie 12-14 minučių.
  3. Atšaldykite ir išspauskite apvalius kupolo skersmens gabaliukus.

Trapi tešla
  1. Sujunkite visus ingredientus ir maišykite vidutiniu greičiu su mentine maišykle iki vienalytės masės.
  2. Iškočiokite 4,5mm storio lakštą ir iš jo suformuokite 1cm didesnius padukus kupoliukams.
  3. Kepkite 200°C temperatūroje apie 16minučių.
  4. Atšaldykite ir sutepkite su Carat Décor Cream White.

Šokoladinis sūrio kremas
  1. Užvirkite grietinėlę ir sujunkite su šokoladu, išbrinkinta, ištirpinta želatina.
  2. Galiausiai sujunkite su lengvai plakta grietinėle.
  3. Kremą išspauskite į kupolo formos formeles. Į vidų įdėkite Deli citrininį įdarą ir šaldytas avietes. Ant viršaus uždėkite biskvito gabaliuką ir užšaldykite.

Citrininis glajus
  1. Užvirinkite pieną, sujunkite jį su Puratos Silk ir išbrinkinta, ištirpinta želatina.
  2. Blenderiuokite, kad neliktų oro burbulų.
  3. Apipilkite juo kupolus, dekoruokite su šokolado spirale. Perkelkite kupolą ant trapaus pagrindo, dekoruokite su musli trupiniais.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: