Karamelinis Brownie bokštas

Kiekis
Sudedamosios dalys
Tegral Dark Moist Cake 500 g
Kiaušiniai 100 g
Aliejus 90 g
Vanduo 25 g
Maskarponinis kremas:
Maskarponė 250 g
Deli Caramel 250 g
Sūdyti žemės riešutai 50 g
Želatina 8 g
Vanduo želatinai 50 g
Whippak 200 g
Grietinėlė 200 g
Ganašas:
Belcolade Selection Lait O3x5/G 200 g
Grietinėlė 100 g

Gaminimo eiga:

Puratos Tegral Brownie:
  1. Maišykite visus ingredientus 2 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle.
  2. Masę paskirstykite į 4x16cm skersmens žiedus.
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.

Maskarponinis kremas:
  1. Sujunkite maskarponę sūrį su karameliniu įdaru ir išbrinkinta, ištirpinta želatina.
  2. Tuomet sujunkite su plakta grietinėle.

Ganašas:
  1. Užvirinkite grietinėlę ir sujunkite ją su pieniniu šokoladu.
  2. Pusę masės sudėkite ant Brownio apačios, kitą pusę palikite viršaus dekoracijai.
  3. Suberkite sūrius riešutukus.

Patarimas

    Į vidų galima dėti Belcolade Giandują.

Apie receptą


Sudėtingumo lygis: