Karamelinis Brownie bokštas

Gaminimo eiga:

Puratos Tegral Brownie:
  1. Maišykite visus ingredientus 2 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle.
  2. Masę paskirstykite į 4x16cm skersmens žiedus.
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.

Maskarponinis kremas:
  1. Sujunkite maskarponę sūrį su karameliniu įdaru ir išbrinkinta, ištirpinta želatina.
  2. Tuomet sujunkite su plakta grietinėle.

Ganašas:
  1. Užvirinkite grietinėlę ir sujunkite ją su pieniniu šokoladu.
  2. Pusę masės sudėkite ant Brownio apačios, kitą pusę palikite viršaus dekoracijai.
  3. Suberkite sūrius riešutukus.

Patarimas

    Į vidų galima dėti Belcolade Giandują.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: