Maišykite miltus su sutarkuotu arba nedideliais gabalėliais supjaustytu šaltu Mimetic-32 iki šlapio smėlio konsistencijos. Supilkite grietinę, kiaušinius ir druską ir greitai užminkykite tešlą. Tešlą padalinkite į 8 dalis, suformuokite rutuliukus, įsukite į maistinę plėvelę ir padėkite į šaldytuvą bent pusvalandžiui.
Kuo ploniau iškočiojame.
Kepame 200 °C temperatūroje apie 12 min. Atvesiname ir išpaudžiame 22-24 сm skersmens lakštus. Nuopjovas sutrupiname.
Plikyto kremo miltelius maišome su vanile ir vandeniu. Plaliekame 20-30 min pastovėti ir sujungiame su išplaktu sviestu.
Kremu sutepame iškeptus lakštus ir sluoksniuojame, įvedant tarp 4 ir 5 lakšto spanguolių įdarą Topfil Cranberry ( galima padaryti 2 spanguolių sluoksnius: tarp 3 ir 4 ir tarp 6 ir 7 lakštu).
Torto šonus ir paviršių aptepame likusiu kremų ir apklijojame lakštų nuopjovų trupiniais.
Dekoruojame cukraus pudra.