8 minutės lėtai ir 4 minutės greitai, pabaigoje įveskite Softgrain Sprouted Rye.
Tešlos temperatūra:
28°C.
Tešlos rauginimas:
60 minučių.
Svėrimas:
700 gramų.
Tarpinis kildinimas:
15 minučių.
Tešlos formavimas:
Pilgos formos pusgaminį pakočiokite su mediniu pagaliuku per vidurį, persukite 180° kampu. Abu galus pakočiokite, patepkite aliejumi ir užlenkite į vidų. Padėkite ant miltuoto audinio.
Tešlos ruošinių kildinimas:
60 minučių, 4°C temperatūroje, 85% drėgmėje.
Apdaila prieš kepimą:
Apverskite ant skardų, padarykite įpjovimus ir pakildinkite apie 3-5 minutes.
Kepimas:
45 minutes, 220-230°C temperatūroje (su garais), likus 10 minučių iki kepimo pabaigos atidarykite sklendę.
Naudojame slapukus siekdami pagerinti Jūsų patirtį mūsų svetainėje, atpažinti pasikartojančius apsilankymus bei vartotojo pasirinkimus, taip pat stebėti bei analizuoti srautą. Norėdami sužinoti daugiau apie slapukus, taip pat ir jų išjungimo instrukciją, peržiūrėkite mūsų slapukų politiką. Paspausdami “Sutinku su visais slapukais” Jūs sutinkate su visų slapukų naudojimu.