Vaisinis pyragas su kavos skonio įdaru

Kompozicija

1. Šokoladinis biskvitas

2. Traškus įdaras

3. Kavos kremas

4. Dekoruotas raudonų vaisių skonio glajumi Miroir Glassage Fruits Rouges

Sudedamosios dalys

Šokoladinis biskvitas

Maišome visus ingredientus mentele 4 min. vidutiniu greičiu. Tešlą dedame į 16x16cm formą. Kepame 180°C 20min. Pjauname pusiau.

Įdaras ir sluoksniavimas

Į formos dugną dedame biskvitą, pašildytą Pralicrac Caramel traškų įdarą, kitą biskvitą ir galiausiai kremą: visų pirma Cremfil Coffe sujungiame su ištirpinta brinkinta želatina, o po to su lengvai plaktu Whippak.

Paviršių dekoruojame vaisiniu glajumi Mirroir Glassage Fruits Rouges.