Šokoladinis anyžių tortas

Gaminimo eiga:

Šokoladinis biskvitas
  1. Maišykite visus komponentus su mente vidutiniu greičiu 4 minutes.
  2. Paskirstykite ant skardos ir kepkite 180° C temperatūroje.
  3. Atvėsinkite, apverskite ir išspauskite 16cm diskus.

Anyžių - Earl Grey kremas
  1. Į grietinėlę ir pieną įdėkite arbatos pakelį ir 3 anyžių žvaigždutes.
  2. Kaitinkite apie 10min. Įveskite kiaušinių trynius ir užkaitiname iki 85°C.
  3. Masę pilkite ant glajaus monetų ir standiklio. Palaikykite 2-3min ir blenderiuokite iki vienalytės konsistencijos.
  4. Į formelę 16cm skersmens įdėkite biskvitą, užpilkite kremą ir įdėkite kitą biskvito lakštą.

Pieninis musas
  1. Grietinėlę užkaitinkite ir pilkite ant Carat Coverlux monetų ir standiklio. Blenderiuokite.
  2. Atvėsinkite iki 40°C temperatūros ir sujunkite su lengvai plakta grietinėle. Atsargiai išmaišykite.

Glazūra
  1. Kaitinkite grietinėlę, pieną ir gliukozės sirupą, užpilkite ant glajaus monetų ir prieš tai ižbrinkintos, ištirpintos želatinos.
  2. Sujunkite su neutraliu glajumi Miroir Neutre . Palikite 24 val. Naudokite 30-35°C temp.

Formavimas ir puošimas
  1. Į formos dugną įdėkite 16cm. biskvito-kremo pusgaminį. Likusią formos dalį užpildykite su pieniniu musu ir palikite sustingti.
  2. Apliekite su Miroir Glasage ar paruošta glazūra. Puoškite su dekoracijomis iš Carat Coverlux.