Pyragaitis su vaisiais

Kiekis
Biskvitas
Tegral Satin Moist Cake Yellow 1000 g
Kiaušiniai 400 g
Aliejus 400 g
Vanduo 200 g
Belcolade Selection Noir C501/J Q.S.
Papuošimas
Miroir Glassage Neutre 500 g
Topfil Mango 50% 500 g
Švieži vaisiai Q.S.

Gaminimo eiga

Pyragaitis su vaisiais

Biskvitas
  1. Maišykite visus ingredientus su mentine maišykle vidutiniu greičiu 4 minutes.
  2. Tešlą paskirstykite į žiedo formos silikoninę formą.
  3. Kepkite 180° temperatūroje 15-20 minučių priklausomai nuo gaminio dydžio.
  4. Atvėsinkite ir dugną pamerkite į Belcolade Selection Noir.

Puošimas
  1. Pašildykite neutralų glajų Miroir Glassage Neutre iki 40° C.
  2. Sumaišykite su Topfil Mango ir mase padenkite gaminius.
  3. Puoškite šviežiomis uogomis bei vaisiais.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: