Sūrio pyragas „Po 8“

Gaminimo eiga:

Trapus pusgaminis:
  1. Tegral Patacrout gerai sumaišykite su sviestu arba margarinu bei kiaušiniais.
  2. Palaikykite šaldytuve. Iškočiokite maždaug 3mm storio lakštą, kepkite 18 min 160°C temperatūroje.

Trupiniai:
  1. Sutrupinkite iškepusį ir atšalusį pusgaminį ir sumaišykite su išlydytu sviestu/margarinu.
  2. Išklokite trupiniais riebalais išteptą kepimo formos dugną, tolygiai paskirstykite ir suspauskite su šaukštu.

Sūrio masė:
  1. Šiek tiek pašildykite 100 g Deli Cheesecake ir įdėkite ištirpintą Belcolade Origin Peru 64 šokoladą.
  2. Sumaišykite su likusiu Deli Cheesecake. Įdėkite Classic Menthe skoninės pastos. Sūrio masę sudėkite ant trupinių pagrindo.
  3. Kepkite 30 min 160 °C temperatūroje. Iškeptam pyragui leiskite visiškai atvėsti.

Papuošimui:
    Ištirpinkite 100 g Belcolade kakavos sviesto su 100 g Belcolade Selection baltu šokoladu. Įdėkite šiek tiek maistinių žalių dažų. Dekoruokite arba purkškite ant paviršiaus.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: