Egzotiškas sūrio pyragas su mangais ir pasifloromis

Gaminimo eiga

Gaminimo eiga

Trupininio pado paruošimas
  1.  Pirmus 3 ingredientus maišyti mentiniu plakikliu iki vienalytės masės.
  2. . Iškočioti  tešlą iki 3-4 mm storio ir kepti  180°C padinėje krosnyje apie 16 min.
  3. Atvėsinti, sumalti, sumaišyti su ištirpintu sviestu, kepintais kapotais riešutais ir džiovintomis spanguolėmis. Gautą masę tolygiai paskirstyti formos dugne.

Sūrio kremo paruošimas
  1. Pusę sūrio kremo paskirstyti ant trupininio sluoksnio. 
  2. Dėti sluoksnį Topfil Mango 50 įdaro ir ant jo likusį sūrio kremą. 
  3. Kepti 160°C temperatūroje padinėje krosnyje apie 50min, konvekcinėje krosnyje – 135°C temperatūroje apie 30 min.

Dekoravimas
Iškeptam pyragui leisti visiškai atvėsti. Atšaldyto sūrio pyrago paviršių padengti Vivafil Pasiflorų 30 įdaru.