Sūrio pyragas „Provansas“

Gaminimo eiga:

Trapus pusgaminis:
  1. Tegral Patacrout gerai sumaišykite su sviestu arba margarinu bei kiaušiniais. .
  2. Palaikykite šaldytuve. Iškočiokite maždaug 3mm storio lakštą, kepkite 15 min 200°C temperatūroje.

Trupiniai:
  1. Sutrupinkite iškepusį ir atšalusį pusgaminį ir sumaišykite su išlydytu sviestu/margarinu.
  2. Išklokite trupiniais riebalais išteptą kepimo formos dugną, tolygiai paskirstykite ir suspauskite su šaukštu.

Sūrio masė:
  1. Palengva sumaišykite Deli Cheesecake su Amande Amere migdolų esenciją ir Topfil Apricot 20%. Sūrio masę sudėkite ant trupinių pagrindo.
  2. Kepkite 55 minutes 155 °C temperatūroje. Iškeptam pyragui leiskite visiškai atvėsti.

Papuošimui:
  1. Paviršių galite glazūruoti 200 g Topfil Apricot 60% sumaišius su 50 g Miroir Neutre bei 1 g rozmarinų aliejaus.
  2. Galite dekoruoti šviežiais abrikosais padengtais Harmony Sublimo glazūra, papuoškite rozmarino šakele.