Mango - sūrio plokštainis

Kiekis
Šviesus Biskvitas
Tegral Satin Moist Cake Yellow 1500 g
Kiaušiniai 600 g
Aliejus 600 g
Vanduo 300 g
Sūrio - grietinėlės kremas
Puraser - varškės įdaras 1200 g
Grietinėlė 35% 1200 g
Classic Maracuja (pasiflorų) 60 g
Citrinos sultys 20 g
Želatina 40 g
Vanduo želatinai 200 g
Mango sluoksnis
Topfil Mango 50% 1500 g
Agaras 16 g
Vanduo agarui 500 g
Vaisiai
Konservuoti persikai 960 g
Bruknės 250 g
Želė
Želė 450 g
Vanduo 2400 - 2500 g

Gaminimo eiga

Mango - sūrio plokštainis

Šviesus biskvitas
  1. Visus ingredientus maišykite vidutiniu greičiu mentine maišykle 4 minutes.
  2. Paskirstykite masę dviejose 40/60 cm skardose.
  3. Kepkite 180° C temperatūroje 12-15 minučių.

Sūrio - grietinėlės kremas
  1. Sujunkite įdarą su skonine pasta Classic Maracuja.
  2. Į mišinį įveskite citrinos sultis bei išbrinkintą ištirpintą želatiną.
  3. Sujunkite viską su plakta greitinėle.
  4. Špricuokite kremą išilgai pagrindo.
  5. 500 g kremo palikite kitam sluoksniui, kurį dėsite and sekančio biskvito lakšto.

Mango sluoksnis
  1. Agarą užmerkite vandenyje, užvirinkite.
  2. Sumaišykite su Topfil Mango.
  3. Išmaišykite ir špricuokite į sūrio - grietinėlės kremo tarpus.
  4. Uždenkite kitu šviesaus biskvito sluoksniu.

Vaisiai
  1. Persikus supjaustykite kubeliais.
  2. Išbarstykite ant sutepto plokštainio viršaus.
  3. Pabarstykite bruknėmis.

Želė
  1. Užvirinkite vandenį ir sujunkite su žele. Atvėsinkite
  2. Užpilkite citrininės želė sluoknį. Atvėsinkite.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: