Mango - sūrio plokštainis

Gaminimo eiga

Mango - sūrio plokštainis

Šviesus biskvitas
  1. Visus ingredientus maišykite vidutiniu greičiu mentine maišykle 4 minutes.
  2. Paskirstykite masę dviejose 40/60 cm skardose.
  3. Kepkite 180° C temperatūroje 12-15 minučių.

Sūrio - grietinėlės kremas
  1. Sujunkite įdarą su skonine pasta Classic Maracuja.
  2. Į mišinį įveskite citrinos sultis bei išbrinkintą ištirpintą želatiną.
  3. Sujunkite viską su plakta greitinėle.
  4. Špricuokite kremą išilgai pagrindo.
  5. 500 g kremo palikite kitam sluoksniui, kurį dėsite and sekančio biskvito lakšto.

Mango sluoksnis
  1. Agarą užmerkite vandenyje, užvirinkite.
  2. Sumaišykite su Topfil Mango.
  3. Išmaišykite ir špricuokite į sūrio - grietinėlės kremo tarpus.
  4. Uždenkite kitu šviesaus biskvito sluoksniu.

Vaisiai
  1. Persikus supjaustykite kubeliais.
  2. Išbarstykite ant sutepto plokštainio viršaus.
  3. Pabarstykite bruknėmis.

Želė
  1. Užvirinkite vandenį ir sujunkite su žele. Atvėsinkite
  2. Užpilkite citrininės želė sluoknį. Atvėsinkite.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: