Keturių sėklų blondie

Kiekis
Tegral Blondie Biskvitas
Tegral Blondie 3000 g
Kiaušiniai 600 g
Aliejus 555 g
Vanduo 150 g
Moliūgų sėklos 260 g
Saulėgrąžų sėklos 240 g
Sezamo sėklos 40 g
Linų sėmenys 60 g
Romo esencija 20 g
Papuošimas
Netirpi cukraus pudra 80 g

Gaminimo eiga

Keturių sėklų blondie
  1. Maišykite visus ingredientus mentine maišykle vidutiniu greičiu 2 minutes.
  2. Maišymo pabaigoje atsargiai įveskite sėklas.
  3. Masę paskirstykite 40 x 60 cm skardoje.
  4. Kepkite 170 ° C temperatūroje 50-55 minutes.
  5. Leiskite pyragui atvėsti ir apibarstykite netirpia cukraus pudra.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: