Vyšniukas

Gaminimo eiga:

Puratos Tegral Satin Belgian Chocolate:
  1. Maišykite visus ingredientus 4 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle.
  2. Paskirstykite masę formoje (60/40cm).
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.

Vyšnių sluoksnis
  1. Kai biskvitas atvės, jį įdėkite į formą.
  2. Uždėkite vyšnių su želatina sluoksnį.

Migdoliniai trupiniai:
  1. Sujunkite margariną su cukrumi ir esencija. Įdėkite visus komponentus.
  2. Viską iškočiokite 7 mm. ir supjaustykite 1,5*1,5cm.
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 20 minučių.
  4. Atvėsinkite ir sudėkite ant vyšnių sluoksnio.
  5. Galiausiai užtepkite paruoštą Harmony Briant glazūrą.

Harmony Briant glazūros paruošimas:
    Pamaišant kaitinkite, kol masė tamps vienalytė.