Vyšniukas

Kiekis
Sudedamosios dalys
Tegral Belgian Chocolate Cake 1000 g
Kiaušiniai 500 g
Aliejus 600 g
Vanduo 100 g
Vyšnių sluoksnis
Topfil Cherry 70% 3000 g
Želatina 50 g
Vanduo želatinai 300 g
Migdoliniai trupiniai:
Avižiniai dribsniai 180 g
Kvietiniai miltai 300 g
Margarinas 80% 300 g
Cukrus 240 g
Kokoso drožlės 120 g
Migdolų esencija 2 g
Harmony Briant glazūra
Harmony Classic Briant 750 g
Vanduo Geliui 375 g

Gaminimo eiga:

Puratos Tegral Satin Belgian Chocolate:
  1. Maišykite visus ingredientus 4 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle.
  2. Paskirstykite masę formoje (60/40cm).
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 25 minutes.

Vyšnių sluoksnis
  1. Kai biskvitas atvės, jį įdėkite į formą.
  2. Uždėkite vyšnių su želatina sluoksnį.

Migdoliniai trupiniai:
  1. Sujunkite margariną su cukrumi ir esencija. Įdėkite visus komponentus.
  2. Viską iškočiokite 7 mm. ir supjaustykite 1,5*1,5cm.
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 20 minučių.
  4. Atvėsinkite ir sudėkite ant vyšnių sluoksnio.
  5. Galiausiai užtepkite paruoštą Harmony Briant glazūrą.

Harmony Briant glazūros paruošimas:
    Pamaišant kaitinkite, kol masė tamps vienalytė.