Sūrio Blondie

Gaminimo eiga:

Gaminimo pradžia:
  1. Ištirpinkite sviestą ir baltąjį šokoladą.
  2. Išmaišykite visus skystus komponentus ir įveskite Tegral Satin Moist Cake Yellow.
  3. Maišykite visus ingredientus 3 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle. Po to įveskite musli.
  4. Paskirstykite masę į stačiakampę 40*10 cm. formą arba į 10 cm. skersmens formas po 60 gramų.

Sūrio įdaras:
    Į formeles (10cm) išspauskite apie 35 gramus sūrio įdaro Puraser ir kepkite padinėje krosnyje 170°C temperatūroje apie 30 minučių.

Musli trupiniai:
  1. Sviestą sujunkite su cukrumi iki kreminės konsistencijos.
  2. Sudėkite kitus komponentus. Tešlą praleiskite per stambų sietą.
  3. Kepkite 200°C temperatūroje apie 20 minučių.
  4. Po kepimo dekoruokite kepinius musliais ir kepintais riešutais.