Sūrio Blondie

Kiekis
Sudedamosios dalys
Tegral Satin Moist Cake Yellow 500 g
Belcolade Selection Blanc X605/G 200 g
Sviestas 25 g
Aliejus 200 g
Kiaušiniai 150 g
Tryniai 50 g
Medus 50 g
Musli 120 g
Lazdynų ir graikiniai riešutai 50 g
Sūrio įdaras
Puraser
Musli trupiniai
Sviestas 300 g
Cukrus 240 g
Avižiniai dribsniai 180 g
Kvietiniai miltai 300 g
Kokoso drožlės 120 g
Migdolų esencija 2 g

Gaminimo eiga:

Gaminimo pradžia:
  1. Ištirpinkite sviestą ir baltąjį šokoladą.
  2. Išmaišykite visus skystus komponentus ir įveskite Tegral Satin Moist Cake Yellow.
  3. Maišykite visus ingredientus 3 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle. Po to įveskite musli.
  4. Paskirstykite masę į stačiakampę 40*10 cm. formą arba į 10 cm. skersmens formas po 60 gramų.

Sūrio įdaras:
    Į formeles (10cm) išspauskite apie 35 gramus sūrio įdaro Puraser ir kepkite padinėje krosnyje 170°C temperatūroje apie 30 minučių.

Musli trupiniai:
  1. Sviestą sujunkite su cukrumi iki kreminės konsistencijos.
  2. Sudėkite kitus komponentus. Tešlą praleiskite per stambų sietą.
  3. Kepkite 200°C temperatūroje apie 20 minučių.
  4. Po kepimo dekoruokite kepinius musliais ir kepintais riešutais.