Šokoladinis tortas su avietėmis

Kiekis
Sudedamosios dalys
Tegral Belgian Chocolate Cake 1000 g
Kiaušiniai 500 g
Aliejus 600 g
Vanduo 100 g
Trupinininis sluoksnis:
Carat Decorcrem Dark 300 g
Trupiniai 100 g
Šokoladinis kremas su avietiemis:
Belcolade Selection Noir C501/J 250 g
Grietinėlė 35% 250 g
Grietinėlė 35% 200 g
Grietinėlė Ambiante 200 g
Želatina 10 g
Vanduo želatinai 50 g
Šaldytos avietės 100 g
Classic Framboise (Raspberry) 50 g

Gaminimo eiga:

Puratos Tegral Satin Belgian Chocolate:
  1. Maišykite visus ingredientus 4 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle.
  2. Paskirstykite masę į formas.
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 35 minutes.
  4. Atšaldykite ir supjaustykite žiedais.

Trupininis sluoksnis:
  1. Ištirpinkite Carat Decor Cream ir sumaišykite su vaflių trupiniais.
  2. Masę užtepkite ant iškepto biskvito.

Šokoladinis kremas su avietiemis:
  1. Užvirkite grietinėlę ir sujunkite su šokoladu, išbrinkinta, ištirpinta želatina ir Classic Raspberry.
  2. Galiausiai sujunkite su lengvai plakta grietinėle.
  3. Į kremo vidų įdėkite šaldytas avietes.
  4. Apliekite su Carat Decor Cream Dark ir dekoruokite su Ambiante grietinėle, suteikite tortui saulėgrąžos formą.