Šokoladinis tortas su avietėmis

Gaminimo eiga:

Puratos Tegral Satin Belgian Chocolate:
  1. Maišykite visus ingredientus 4 minutes vidutiniu greičiu su mentine maišykle.
  2. Paskirstykite masę į formas.
  3. Kepkite 180°C temperatūroje apie 35 minutes.
  4. Atšaldykite ir supjaustykite žiedais.

Trupininis sluoksnis:
  1. Ištirpinkite Carat Decor Cream ir sumaišykite su vaflių trupiniais.
  2. Masę užtepkite ant iškepto biskvito.

Šokoladinis kremas su avietiemis:
  1. Užvirkite grietinėlę ir sujunkite su šokoladu, išbrinkinta, ištirpinta želatina ir Classic Raspberry.
  2. Galiausiai sujunkite su lengvai plakta grietinėle.
  3. Į kremo vidų įdėkite šaldytas avietes.
  4. Apliekite su Carat Decor Cream Dark ir dekoruokite su Ambiante grietinėle, suteikite tortui saulėgrąžos formą.