Brioche pyragas su karamele

Kiekis
Sudedamosios dalys
Miltai 10000 g
Vanduo 1000 g
Mix Brioche 50 g
Cukrus 150 g
Druska 10 g
Šviežios mielės 80 g
Kiaušiniai patepimui 40 g
Aliejus arba sviestas 230 g
Grietinėlė 200 g
Sviestas 30 g
Cukrus 50 g

Gaminimo metodas:

eiga

Patarimai & gudrybės

Gaminant cinamonines bandeles tešloje cukrų galima sumažinti iki 120/1kg miltų arba gaminti be grietinėlės.

Gaminant valykų bobą ar pinutę galite pagardinti tešlą riešutais, džiovinais vaisiais ar šokolado gabaliukais.

Jei naudojate sausas mieles, nurodyta kieki recepturoje dalinkite is 3.

Apie receptą

Sudėtingumo lygis: